Arabische lessen

Centrum de Middenweg heeft meerdere docenten die kinderen  Arabische les geven. Daarbij wordt een onderscheid gemaakt in niveau. Aan het begin van het leerjaar (rond augustus/september) kan men zich aanmelden waarna de leerlingen onderverdeeld worden in groepen afhankelijk van het niveau. De lessen zijn zowel bedoeld voor beginners als gevorderden vanaf 6jaar.

De lessen  worden op zondagochtend gegeven van 10:00 uur tot 13:00 uur gegeven.
Kwaliteit en veel persoonlijke aandacht voor de leerling staan centraal bij ons op  Centrum de Middenweg. Zo werken wij bijvoorbeeld enkel met bekwame en ervaren docenten, wij hebben de juiste studiemateriaal en houden we onze klassen klein (maximaal 10 leerlingen per klas). Dit zodat leerlingen veel persoonlijke aandacht krijgen en zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Bij Centrum de Middenweg vinden wij kwaliteit en perfectie zeer belangrijk, daarom werken we met oprechtheid zowel tegen over onszelf, als onze leerlingen en naar natuurlijk ook naar de ouders toe. Onze leerlingen worden zeer goed aangemoedigd om verder te leren en zichzelf te ontwikkelen tot het uiterste.

Volg je al Arabisch bij ons?

Betaal dan hier €60 per termijn.