Vrouwen

Centrum de Middenweg is een stichting die mede bestuurd wordt door vrouwen. Veel activiteiten worden georganiseerd door vrouwen.

Vrouwen, met verschillende achtergronden komen graag bijeen om dat wat ze in gemeen hebben, interesse voor het geloof Islam, met elkaar te delen.

Centrum de Middenweg geeft vrouwen de gelegenheid om zich constant te ontwikkelen door diverse activiteiten te organiseren. Een aantal activiteiten zijn dan ook enkel voor vrouwen, zoals de vrouwenlezingen en workshops, benefietgala’s en andere feestelijke gelegenheden (high tea bijv.)

Dinsdagavond – Vrouwenavond

Van 19.00 tot 20.30 uur

Een avond in de week is het bij Centrum de Middenweg vrouwenavond. Mannen zijn op deze avond niet aanwezig. Het grootste voordeel van de vrouwenavonden is het feit dat vrouwen zich comfortabel, open en vrij kunnen opstellen, niet gehinderd of beperkt door taboeonderwerpen. Geen onderwerp is niet bespreekbaar.

De vrouwenavonden zijn standaard op de dinsdagen van 19:00 tot 20:30. Spreeksters zijn allen vrouwen. Spreeksters zoals Asma Claassen, Saadet van Noppen, en Anna Vogel brengen hun kennis en talenten over aan het diverse publiek van De Middenweg. Dit kan in vorm van een lezing, workshop of dialoog zijn.

 

Feestelijke gelegenheden

Eens in het halve jaar, organiseren de vrouwen van de Middenweg en activiteit waarbij vrouwen zich kunnen ontspannen en van elkaars gezelschap kunnen genieten.